O izdavanju..

Izdavanje apartmana na Zlatiboru, uskladjeno je sa potrebama savremenog fukcionisanja u oblasti internet prezentacije, preko aktuelnih site-va vezanih za Zlatibor , koji su strukturisani i adaptirani za lakse pronalazenje smestaja. Rezervacije se vrse prema izboru apartmana sa liste koja u opciji –izdavanje, sadrzi pregled svih ponuda i sadrzi kompletnu deskripciju u slikama, tj. Sve komponente apartmana i opreme, kao i brojeve telefona vlasnika- izdavaoca, calendar o raspolozivosti , JPS, tj, lociranje na mapi mesta.Svi pregovori i dogovori sa vlasnicima- izdavaocima, vrse se neposredno, gost- vlasnik.

Vlasnik prijavljuje gosta po prijemu u apartman u Zakonom predvidjenom roku, 24 sata od momenta smestaja agenciji sa kojom je zakljucio Ugovor, a, ista spisak dostavlja stanici MUP-a u mestu Zlatibor.

U slucajevima, kada je izdavanje povereno ovlascenoj agenciji, agencija, za kategorizovani smestaj, prima, smesta gosta, prijavljuje boravak, naplacuje, shodno Ugovoru o posredovanju u izdavanju,isplacuje vlasnika apartmana.

Dragi gosti, kod nas te sigurni u svemu sto su vase potrebe i vasa imovina!