Dva turistički važna i obilata dela zimske sezone na Zlatiboru su; Nova godina i zimski raspust za sve dečije uzraste, kao i studente! Ovi  dani su prilika i za decu i za roditelje da  iz zagušljivih i hladnih gradova,dodju i provedu raspust u prelepom snežnom ambijentu, planine  lekovitog vazduha, čiste vode i zdrave hrane. Dešava se da se Novogodisnji praznici, preklope sa raspustima, zbog cega se udruže i povežu najlepši trenutci  pocetka godine , sa duzim  odmorom koji otklanja sve lose od desavanja u svakodnevnom zivotu. Osunčani Zlatibor,  iskricavi sneg i blagi vetrovi, čine da se ti dani ne zaboravljaju nikada i  uvek pospešuju želju i ljubav za  ponovnim dolaskom.U ovim danima, Zlatibor je pun dečije vreve, sanki, skija ,snežnih zaprega koje vuku konji po svim aktuelnim lokacijama Zlatibora i sve liči na sreću , jer , sreća takva i treba  da bude. Neminovno,  za ovu priliku,  pripremaju se apartmani, vile,sobe  i svi privatni smestaji,  koji primaju goste , kao topli domovi,ugrejani,  namesteni, i luksuzno opremljeni.

Za potrebe smeštaja , bilo  za  Novu godinu,  raspust, ili, spojeno, gosti  nuzno ,unapred, prema  izlozenim i reklamiranim apartmanima, vilama,sobama i privatnom smestaju,putem interneta rezervisu  smestaj u kome  ce  boraviti tih dana, koji su u godini najsladji i  najludji.

Najmoderniji, najtopliji , najudobniji apartmani ,kao i drugi privatni  smestaji ,su upravo vaš dom u danima zimskog odmora, koji su  pred nama,a ,sve to po cenama za svačiji dzep !
U  nadi da se  vidimo ove Nove godine i raspusta,unapred se radujemo i čekamo vas u odeci zime i rukavicama  Deda  Mraza,  punim poklona i  čarolija.

Click here to add your own text